sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tammikuun kuulumisia

Kylläpäs aika taas rientää ja arki vie mukanaan. En ole löytänyt inspiraatiota kirjoittaa pitkiä ja melko työläitäkin tekstejä hääpäivästä, joten tähän väliin sopii tällainen kevyempi postaus viime aikojen kuulumisista.

Loppiaisena kävin elämäni ehkä toisessa (en ole kovin kulturelli) baletti-esityksessä katsomassa Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletin. Kansallisooppera oli tilana upea ja oli kiva saada hyvä syy pukeutua vähän hienommin ja laittaa korkkarit jalkaan.

Rouva baletissa.
Anopilla ja miniällä oli mätsäävät kynnet.
Samaisena viikonloppuna juhlimme siskoni pojan 2 v. syntymäpäiviä.

Hienoin synttärikakku ikinä.
Hankimme mieheni kanssa salijäsenyydet (kuinka kliseistä tammikuukäytöstä ;)) kotimme lähellä sijaitsevasta kuntokeskuksesta ja olemme jopa käyneet treenaamassa pari kertaa viikossa.

Sohvaperuna kuntosalilla.
Sain anopilta kasan Glorian Ruoka & viini -lehtiä, joiden inspiroimana valmistin ensimmäistä kertaa tuorepuuroa.

Kunpa olisi aikaa kokeilla kaikkia ihania reseptejä.
Muutenkin tammikuussa on tuttuun tapaan herkuteltu kotona ja ulkona.

Eräs viikonloppuaamiainen
Kahvia ei ole koskaan liikaa. 
Brooklyn cafen herkulliset red velvet -cup caket.
Ystäväpiirissäni on hurahdettu Konmarin oppeihin, mikä on inspiroinut myös itseäni katsomaan kotiamme ja varsinkin kaapeissa hillottavia tavaroitamme vielä entistä kriittisemmin. WhatsApp on täyttynyt järjestely- säilytys- ja viikkausvinkeistä sekä ennen ja jälkeen -kuvista. :D

Tavaran karsimisen vastapainona kävin alennusmyynneissä ja hetken mielijohteesta ostin itselleni ihanan pehmoisen ja lämpöisen Balmuirin kaulahuivin.

My new best friend.
Seuraavaksi palataan taas hääaiheisiin. Pari postausta takaperin kyselin teiltä postausideoita, joten niitä voi edelleen ehdottaa. :) Sekin kiinnostaisi, että tykkäättekö lukea tällaisia lifestyle-henkisempiä juttuja vai pitäisikö pysyä itseasiassa eli häissä? Entä suositteko lyhyitä ja tiiviitä tekstejä vai pidempää tarinointia (mihin minulla on taipumusta)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti